Šavnik 2.1.2018

Po natanko enem mesecu spet na Šavniku. Sicer ne maram hoditi kar naprej na iste vrhove in tudi danes smo imeli sprva drugačne cilje. Na koncu smo se znašli na Soriški planini, saj je bilo tam videti najbolj obetavno. Pa vendar takrat še nismo slutili, da nas čaka v vseh pogledih popoln dan! Če rečem, da je bil najlepši dan v tem letu, to ne pomeni dosti, nedvomno pa smo se naužili vsega lepega, kar bi si lahko želeli.

Zaradi visokih temperatur med včerajšnjim sneženjem je bil čisto spodaj malce bolj moker “pršič”, kar pa ni pretirano motilo med smuko. Po drugi strani pa so višje temperature v navezi z JZ vetrom poskrbele za prav posebno okrasje na drevesih in zdelo se je, da hodimo v zakletem gozdu iz kakšne pravljične dežele. Dodajmo še izredno zanimivo svetlobo, ko je sonce preganjalo oblake z neba ter meglice iznad dolin in ni bilo težko verjeti, da smo se prav zares znašli v tej pravljici!

Ob vseh teh lepotah mi zmanjka domišljije za komentarje k slikam, pa saj tokrat res niso potrebni! Na še čim več takšnih dni v novem letu!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.