Juhuhu zima je tu!

Ta vikend je bilo treba preveriti razmere. Začetek sezone je zelo obetaven, posebno ob sneženi napovedi za prihodnji teden!

V soboto je bilo na Rudnem polju nekaj centimetrov brozge, a le malo višje je bilo vzdušje lepo zimsko, z višino pa je debelina snega presenetljivo hitro narasla in na koncu sva sledila gazi na Viševnik, saj bi se kje drugje pošteno namučila. Tudi vreme je bilo na vrhu skoraj arktično z vetrom in sneženjem. Za utrditev pred sezono ravno prav.

Nedelja pa je bila precej sončna, razen za tiste, ki smo se slabo odločili. Zjutraj je bilo videti najlepše v Italiji, med vožnjo so naju zmedle sončne Karavanke in Storžič, nato se je tudi v Gozd Martuljku začelo jasniti in sva zavila v Srednji vrh. Tam je še povsem jesensko in tudi v Železnici je snega manj kot sem pričakoval glede na včeraj, še manj pa je bilo razgledov, saj so ravno tam okoli vztrajali oblaki. Vseeno je bilo lepo zimsko vzdušje in tudi nekaj sonca na vrhu. Najlepši razgled pa je bil nazaj v Srednjem vrhu in na koncu je bila prav lepa tura. Zadolžitve za prihodnji teden: menjava zimskih gum, servis smuči in spremljanje razmer!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.