Mojstrovka 19.4.2014

Danes spet čudna aprilska napoved, ampak ker so Zoran, Iva in Anita že včeraj prišli iz Reke, smo seveda morali nekam iti. Po parih kratkih urah spanja smo se odpravili navsezgodaj iz Ljubljane – v dežju! Tako smo na koncu pristali na Vršiču, kjer je vsaj snežilo… 🙂

Gremo torej že spet na Mojstrovko, kaj pa! Cesta je očiščena do Erjavčeve, kar je v letošnji sezoni že pravi luksuz. Tudi danes so pridno delali naprej in se prebijali do vrha (morda bi bili hitrejši, če ne bi nekdo zaparkiral ene od frez, ker mu je bilo očitno preveč 100m hoje…).

Odločitev sploh ni bila slaba: nad nami se je odprla luknja v oblakih in smo imeli kar nekaj sonca. No, pa tudi snežilo je, spet sonce, bilo je vroče, pa je zapihal veter in nas je spet zeblo… April pač.

Po Pripravniški gor in na Malo Mojstrovko. Smuka zgoraj zelo luštna po nekaj cm novega snega na trdi podlagi. Kratek del po grebenu peš in po plazu, kjer je bilo že kar južno, ampak tudi lepo. Menda vsakič napišem, da Mojstrovka nikoli ne razočara. In lahko spet ponovim, tudi po vseh obiskih!

Aja, sneg? Ga je še dosti! 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.